Am primit o citatie de chemare in instanta ca parat intr-un proces,
prin posta.
Citatia am gasit-o cand am venit de la servici , nu in cutia postala ci langa cutia postala.
(eu stau la bloc si postasul de obicei nu baga corespondenta in cutiile postale ci le lasa pe un suport de lemn de langa cutiile postale)
Nu m-a vazut nimeni cand am luat plicul cu citatia , postasul nu mi-a inmanat citatia personal si nici nu am semnat nimic de primire a citatiei
Este vreo problema daca nu ma prezint la prima infatisare in acest proces pe motiv ca nu am primit citatia?!
Daca nu sunteti citat in calitate de martor, nu se intampla nimic.
Daca sunteti martor, ar trebui sa mergeti, in sens contrar putandu-se aplica o amenda.
Depinde de calitatea procesuala(reclamant/parat,martor), nu contati pe faptul ca nu ati semnat,probabil ca, s-a incheiat un proces verbal conform art.163(3)-(5) NCPC.
Cel mai probabil mentiunea de pe dovada de citare va fi in sensul ca aceasta a fost afisata si va fi considerata procedura completa.
In functie de calitatea dvs si de interesul pe care il aveti vis a vis de aceasta cauza va puteti prezenta sau nu. Cert este ca va continua procesul si in lipsa dvs.