Bună ziua. Nu ma luați peste picior va rog. . Am fost explicit. Aratati mi va rog în CPC unde scrie ca este legala lăsarea citatiei în cutia postala, de unde o poate lua oricine. Chiar și vântul. Era vorba de o citare in calitate de martor în civil. Martorul nu a văzut nici o citație. Si a luat amenda. Ca nu s a prezentat. Mai avem si telefoane. Am ajuns sa folosim telefoanele pe post de aparate de operatiuni bancare. S a uitat rostul lor. De convorbiri. Avand în vedere ca în hotărârea judecătorească instanta s a contrazis în argumente, s a făcut cerere de lămurire. Confom Cpc. Este simplu. Dacă vreți sa înțelegeți. Pe deasupra a fost avertizat petentul ca introduce cerere cu rea credinta și este avertizat. Asta inseamna la noi accesul liber la justiție. Este de fapt o descurajare a apararii drepturilor legitime. .Cererea a fost destul de pertinenta. si indreptatita. Reaua credinta inseamna cu totul altceva.. Multumesc..
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Nu se înțelege ce legătură au lămurirea sentintei cu procedura de citare.Incercati sa fiți.mai explicit.In ceea ce privește citarea /comunicatea unor acte de procedura asa se realizează im marea majoritate a cazurilor,se lasă la cutia de scrisori iar postasul/agentul procedural consemnează modalitatea afișare, înmânare,lăsarea la cutie într un proces verbal care face dovada realizării /indeplinirii procedurii pt instanta.Nu sta nimeni sa pandeasca martorul,sau persoane citata ((care poate nu se afla la domiciliu )nu suntem în filmele americane iar care citația e ,,servita ",inmanata personal etc.