avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partener de locuinta in timpul procesului de partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partener de locuinta in timpul procesului de partaj

Buna Ziua!

Eu cu sotia am divortat de 5 luni.
In prezent avem un proces de partaj privind un apartament cumparata in rate in timpul casatoriei, care dupa proces sunt sanse de 100% sa-mi ramana mie.

De 5-6 luni sotia sta in alta locuinta , la parintii acesteia.

Mi-am facut intre timp de cateva saptamani o prietena si vrem sa ne mutam impreuna

Sotia ma ameninta ca pana se termina partajul nu am dreptul sa aduc pe nimeni sa locuiasca(partajul poate dura si un an)

Este adevarat?!!

Ma gandesc ca am dreptul macar la jumatate din apartament si
pot aduce pe cine vreau in aceasta jumatate de apartament

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:38, 28 Septembrie 2015
aveti dreptul sa aduceti pe cine doriti, asa cum si dansa are dreptul sa se intoarca pt a locui.
Fiind divortati, puteti aduce pe cine vreti,procesul de partaj(nesolutionat)nu va limiteaza dreptul de folosinta a apartamentului,valabil si ptr.fosta sotie.
Buna ziua,
Puteti sa aduceti pe cine doriti fosta sotie ne avand dreptul sa va interzica acest lucru cum nici dumneavoastra nu aveti dreptul sa-i interziceti accesul in apartament singura sau insotita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu roxxylovely roxxylovely buna ziua.Sunt coproprietara unui apartament de 3 camere impreuna cu sotul meu.Acesta a parasit domiciliul in urma cu un an si jumatate plecand in ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Casa mostenire caradis caradis Buna ziua. Imobil ramas dupa moartea parintilor. Mostenitori 5 copii. Unul dintre ei vrea sa stea acolo cu sotul. Ceilalti nu vor. Cei doi au facut reclamatie ... (vezi toată discuția)