avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua,
Vroiam sa va intreb daca la calculare/recalcularea pensiei se vor lua in calcul si primele de merit sau al 13 -lea salariu.Mentionez ca persoana in cauza a iesit la pensie in Februarie 2013.Cei de la Casa de Pensii i-au spus sa ii aduca Legea in care scrie ca se vor lua in calcul aceste venituri cu caracter nepermanent,ca au mai facut , dar trebuie sa se justifice si dansii .
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:45, 29 Septembrie 2015
Sporurile permanente care intra in calculul pensiei sunt prevazute in anexa 15 a H.G.257/2011.
Alte sporuri intra doar prin hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt maria, in luna iunie anul acesta am depus dosarul de pensionare ... Ana_M_02 Ana_M_02 Sunt Maria, In luna iunie anul acesta am depus dosarul de pensionare la implinirea limitei de varsta standard La stabilirea pensiei nu s-a luat in calcul ... (vezi toată discuția)
Sporuri luate în calcul la recalcularea din septembrie 2024. .noua lege a pensiilor. CYBORG CYBORG Bună ziua! Sunteți amabil să-mi spuneți-am lucrat la 3 schimburi, în petrochimie, la Lukoil, fostul Petrotel, pentru recalcularea pensiei( sunt născut ... (vezi toată discuția)
Pensionare Vasile_62 Vasile_62 Buna dimineata!Sunt nascut pe 21iulie 1962 din 1987 pana in prezent lucrez pe platforme foraj marin ,respectiv grupa 1 dupa 2001 conditii speciale.As vrea sa ... (vezi toată discuția)