avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata asigurare de sanatate

Buna seara, as dori sa aflu de la dvs. daca un cetatean roman cu domiciliul in Romanaia, dar cu rezidenta in Franta, unde detine permis de sedere , drept de munca, aste angajat si plateste asigurare medicala , mai este obligat sa plateasca cass si in Romania, pentru venitul obtinut din cedarea folosintei bunurilor ( pentru apartament inchiriat). In situatia in care nu trebuie sa plateasca, ce ar trebui sa faca pentru a se anula decizia de impunere a acestei taxe? (bineinteles ca impozitul pe acest venit este platit la zi)
Multumesc anticipat, pretuind acuratetea raspunsurilor pe care le-am primit la precedentele intrebari.

Alte discuții în legătură

Contributie cass aferenta veniturilor din cedarea folosintei bunurilor pentru cetateni ue IolandaMarin IolandaMarin Buna ziua,, Pentru un cetatean UE care obtine in Romania venituri din cedarea folosintei bunurilor, pe langa impozitul de 10% se plateste si CASS? In anii ... (vezi toată discuția)
Cass MihaelaPopovici MihaelaPopovici Am primit o decizie de impunere a contributie asigurarilor sociale de sanatate pentru veniturile din cedarea folosintei bunurilor(chirie) pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Decizii de impunere anuale pentru stabilirea cass pentru cetățean român cu dublă cetățenie, rezident din 2000 în străinătate Alcor_Gea Alcor_Gea Bună ziua. Sunt cetățean cu dublă cetățenie, rezident din 2000 în străinătate, căsătorit cu cetățean străin, în străinătate și am, din 2005 ... (vezi toată discuția)