avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere cu viza de flotant
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere cu viza de flotant

Buna seara,

Locuiesc in alta localitate decat cea de domiciliu si nu am inca resedinta stabilita aici. Doresc sa dau de permis si din cate am gasit pe internet, pot sa sustin examenul si in localitatea unde am viza de flotant. Astea fiind spuse, imi voi pune viza de flotant cat mai curand posibil si as dori sa aflu urmatoarele:

- unde trebuie sa ma adresez pentru obtinerea vizei de flotant si ce acte si taxe trebuie sa platesc (eventual un site unde gasesc informatiile astea)
- am gasit pe internet ca pentru sustinerea examenului pentru permis viza de flotant ar trebui sa aiba 3 luni vechime ???? exista vreun articol de lege care stipuleaza asta? Daca DA, imi puteti spune unde scrie acest lucru?
Sper ca voi gasi ajutor pe forum, mai ales ca problema permisului de conducere este una stringenta :)

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Sustinere examen auto in alt oras / mutatie in alt oras. derek derek Buna seara, Dupa aproape 1 ora de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii simple. Asadar, apelez la ... (vezi toată discuția)
Viza flotant Amalia2323 Amalia2323 Buna seara, Doresc sa-mi fac viza de flotant pentru a sustine probele pentru permis in orasul in care fac scoala de soferi. Si am cateva intrebari legate de ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant pentru permisul de conducere ClaudiaMeisan ClaudiaMeisan Buna seara! As dori sa stiu care este procedura in urmatorul caz: sunt din Olt, insa locuiesc in Pitesti, deoarece sunt studenta. Vreau sa urmez scoala de ... (vezi toată discuția)