avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere societate

Administratorul unic al societatii a decedat ( mama mea), am facut demersuri pe linga ORC in vederea lichidarii societatii; aceasta s-a dizolvat in februarie 2015 prin hotarire judecatoreasca; in continuare ramanind sarcina ORC spre radiere ceea ce nu s-a intimplat nici pina in prezent pe motivul ca cei de la MONITORUL OFICIAL nu au publicat in monitorul oficial radierea ; ANAF imi solicita in continuare declaratii fiscale trimestrial cu toate ca am adus la cunostiinta acestora situatia si am prezentat doveziile ( certificat de deces) ; mentionez ca societatea nu are datorii, a functionat foarte putin, situatia contabila este la zi, a fost suspendata de doua ori, cazier fiscal - fara datorii la bugetul de stat
Ce pot sa fac in aceasta situatie de a nu mi se mai solicita aceste declaratii; cine la semneaza; ANAF spune ca eu sant obligat ca si mostenitor dar eu nu am preluat prin actul de succesiune societatea deoarece sant functionar public. Eu nu am nici o vina ca dureaza atit de mult sa se radieze o societate. Exista stipulat in lege ca eu trebuie sa semnez aceste declaratii in calitate de mostenitor?

Alte discuții în legătură

Radiere societate eusebiuirimie eusebiuirimie Administratorul unic al societatii a decedat ( mama mea), am facut demersuri pe linga ORC in vederea lichidarii societatii; aceasta s-a dizolvat in februarie ... (vezi toată discuția)
Radiere firma help! bialuca1978 bialuca1978 Am o mare rugaminte daca ma puteti ajuta Problema mea este in felul urmator: am o firma a carei activitate este suspendata incepand cu ianuarie 2008. Am depus ... (vezi toată discuția)
Societate dizolvata voluntar vs regim declarare derogatoriu starcopit starcopit Va prezint urmatoarea situatie: 1. la data de 30 aprilie2009 am suspendat activitate firmei mele pe o perioada de 3 ani. 2. in acest timp, mai exact ... (vezi toată discuția)