am un copil dintr o fosta casaatorie caruia ii platesc pensie alimentara i mai am si un copil de 1an,si 8 luni pentru care vreau sa intru in ingrijire copil o luna, obligatorie pentru tati din cate am inteles.
intrebarea este sunt obligat sa platesc pensie alimentara luna aceea? in conditiile ca cei 85 % ii primesc pentru celalalt copil.
Pensia o platiti copilului ca sa manance. ea trebuie platita atata timp cat copilul are aceasta nevoie, de a manca, a se spala etc. Nu cunosc parinti care, avand 2 copii si fiind in ingrijirea unuia dintre ei cu indemnizatie, sa nu-l intretina si pe celalalt.
Legal datorati pensie.
nu am proprirepe salar, asa e sunt 2 copii amandoi trebuie sa manance dar sa nu uitam ca are 2 parinti nu unul,mereu e face aceasta confuzie si nu stiu de ce. madoi parintii ar trebui sa conttribuie la cheltuielile copilului, daca unul sta mai mult cu copilul asta inseamna ca e mai parinte decat celalalt? si invers. multumec pentru raspunsuri
Implicare zero
danaru
Se implica tatal sau nu se implica?
Nu...nu se implica...Nici din propria initiativa, nici la solicitarea fostei sotii sau a copiilor...Nu plateste nici ... (vezi toată discuția)