avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuzare
Discuție deschisă în Executare silită

recuzare

Care este consecinta in cazul in care se depune o cerere de recuzare impotriva unui executor judecatoresc , care actiune nu este pusa pe rol? Se poate cere intoarcerea executarii silite , care intre timo a avut loc ?
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 15:49, 16 August 2009
Nu mai este posibila recuzarea in cazul in care executarea silita a avut de ja loc.
Precizez: cererea de recuzare a fot depusa inainte, dar nu a fost pusa pe rol nici dupa trei luni , nu s-a gasit nici urma ei (desi exista stampila registraturii Judecatoriei) , iar ,repet ,dupa trei luni de la depunerea cererii de recuzare a avut loc executarea silita. In acest adjudecarea este valabila, legala ?
Ati formulat contestatie la executare in cele 3 luni?
Am formulat contestatie la executare in termen de 15 zile de la somarea executorului , si totodata am depus si cererea de recuzare motivata in fapt si in drept.Totusi cererea de recuzare , desi inregistrata la preluare ( exista data si stampila instantei ), nu s-a mai gasit la instanta ,contestatia a fost respibnsa si executarea efectuata .Actiunea de recuzare in acest caz ce efecte produce? A fost depusa in termen si "ratacita " in labirintul justitiei .Care sunt ,in acest caz consecintele ? Se pare ,ca intentionat a fost ratacita pentru a se putea efectua licitatia publica . Fiind vorba de un imobil , posibil ,ca am devenit victima mafiei locuintei.
Aveti dovada depunerii cererii de recuzare ?

Alte discuții în legătură

Recuzare handsu handsu In cazul in care s-a depus actiune de recuzare impotriva unui executor judecatoresc ,dovada stampila judecatoriei , care inca nu este pe rol , acesta poate ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii bttb63 bttb63 Executare silita imobiliara efectuata de creditoare, finalizata cu emiterea actului de adjudecare. Debitorul formuleaza contestatie la executare in ... (vezi toată discuția)
Contr. de impr. in litigiu getuta getuta Au trecut 15 zile de cand s-a admis contestatia la executare , deci am o hatarare judecatoreasca defenitiva si irevocabila, in care scrie ca s-a anulat ... (vezi toată discuția)