Care este consecinta in cazul in care se depune o cerere de recuzare impotriva unui executor judecatoresc , care actiune nu este pusa pe rol? Se poate cere intoarcerea executarii silite , care intre timo a avut loc ?
Precizez: cererea de recuzare a fot depusa inainte, dar nu a fost pusa pe rol nici dupa trei luni , nu s-a gasit nici urma ei (desi exista stampila registraturii Judecatoriei) , iar ,repet ,dupa trei luni de la depunerea cererii de recuzare a avut loc executarea silita. In acest adjudecarea este valabila, legala ?
Am formulat contestatie la executare in termen de 15 zile de la somarea executorului , si totodata am depus si cererea de recuzare motivata in fapt si in drept.Totusi cererea de recuzare , desi inregistrata la preluare ( exista data si stampila instantei ), nu s-a mai gasit la instanta ,contestatia a fost respibnsa si executarea efectuata .Actiunea de recuzare in acest caz ce efecte produce? A fost depusa in termen si "ratacita " in labirintul justitiei .Care sunt ,in acest caz consecintele ? Se pare ,ca intentionat a fost ratacita pentru a se putea efectua licitatia publica . Fiind vorba de un imobil , posibil ,ca am devenit victima mafiei locuintei.
Recuzare
handsu
In cazul in care s-a depus actiune de recuzare impotriva unui executor judecatoresc ,dovada stampila judecatoriei , care inca nu este pe rol , acesta poate ... (vezi toată discuția)