avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Balanta pe minus PayPal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Balanta pe minus PayPal

Buna seara, m-am trezit astazi cu balanta pe minus (1000 euro) deoarece cel ce mi-a trimis banii a facut disputa, eu pentru aceasta suma l-am ajutat in mediul online cu niste servere de jocuri mai exact l-am invatat anumite chestii, tutoriale etc.

Dupa ce am facut toata treaba si el deja imi trimisese banii m-am trezit cu balanta pe negativ -1000, nu am semnat niciun contract nimic, doar discutii online pe un chat si atat.

Cei de la PayPal mi-au dat 10 zile la dispozitie sa le explic situatia. Ce bani sa ii dau inapoi daca eu consider ca banii pe care mi-a trimis de bunavoie ii merit cu prisosinta pentru ajutorul pe care i l-am dat, banii respectivi mi-au fost oferiti de el fara ca eu sa ii fixez o suma anume.

A 2-a intrebare:

Sa le raspund celor de la Paypal sau nu?

Si in caz ca le raspund si PayPal ii da dreptate (poate e user cu vechime si istoric la ei pe langa mine care am contul de cateva luni) lui (eu neavand niciun contract cu el), ce este de facut? Ei poate sa imi puna cu minus pe contul meu atasat la PayPal (eu am sters deja contul bancar din PayPal dupa ce m-am trezit cu minusul la balanta)
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2015
razvanjohn, utilizator

Alte discuții în legătură

Frauda site ptc-romania.com m1ha1g m1ha1g impreuna cu cativa colegi va facem aceasta sesizare cu privire la frauda facuta de siteul online PTC-romania.com aceea de a nu mai trimite banii in conturile ... (vezi toată discuția)
Firecredit și paypal Rozmberk Rozmberk Bună avocatnet.ro! Dețin un magazin online pe platforma storenvy.com, iar în noiembrie 2016 în urma unei tranzacții un client mi-a deschis dispută pe ... (vezi toată discuția)
Paypal - firecredit Laz2000 Laz2000 Buna ziua ! Ma adresez dvs. in speranta unei rezolvari asupra problemei : Acum o luna am vandut un produs digital via paypal, si ulterior am ajutat ... (vezi toată discuția)