avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă FireCredit și Paypal
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

FireCredit și Paypal

Bună avocatnet.ro!

Dețin un magazin online pe platforma storenvy.com, iar în noiembrie 2016 în urma unei tranzacții un client mi-a deschis dispută pe Paypal. Eu am oferit toate doveziile necesare ca să arăt că i-am livrat clientului produsul (tracking number, screen shots tranzacții, etc) dar Paypal a dat câștig de cauză ”țeparului”. Deschid eu caz, a doua oară, se întâmplă la fel deși ofer și mai multe dovezi. Trec 2-3 luni și mă sună cineva de la FireCredit spunându-mi că am o balanță negativă de 45$. Confirm acest lucru și le explic situația, spunându-le că nu sunt de acord să plătesc. Ei îmi spun să vorbesc cu cei de la Paypal. Vorbind cu cei de la Paypal, ei îmi spun că nu au reușit să recupereze banii de la banca utilizatorului.

Întrebarea mea e: ce autoritate au cei de la FireCredit? Pot să-mi facă ceva legal în contextul în care eu pot face dovada livrării produsului?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: dorotheea , utilizator 15:29, 15 Martie 2017
Iata ce a patit o cunostinta, tot cu PayPal.
EBay a trimis o suma prin Pay Pal, dar destinatarul nu a primit-o timp de o luna.
A reclamat eBay, dar ei au spus ca trebuie sa reclame la PayOal.
A reclamat la PayPal, iar ei au spus ca au virat banii, chiar daca persoana a trimis copie după extrasele de cont.
Iata, deci cum poate actiona, uneori, PayPal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema balanta negativa paypal vladion2017 vladion2017 Buna ziua. Povestea este urmatoarea: recent am contractat prin intermediul internetului o persoana care m-a angajat pentru modificarea unei aplicatii de ... (vezi toată discuția)
Valoare despagubire posta romana - colet extern retur pierdut ? superbus superbus Buna ziua Ma confrunt cu o situatie inedita si foarte neplacuta. Apelez la ajutoru d-voastra pentru a gasi raspunsul la aceasta problema. Sa expun pe ... (vezi toată discuția)
Posibil frauda ? Cris31p Cris31p Buna ziua am un produs de vănzare cineva din Ungaria vrea sa.l cumpere l.a vazut pe olx si mi.a trimis un mesaj text cu : info message daca mai am veioza ... (vezi toată discuția)