avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema balanta negativa PayPal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema balanta negativa PayPal

Buna ziua.
Povestea este urmatoarea:
recent am contractat prin intermediul internetului o persoana care m-a angajat pentru modificarea unei aplicatii de mobil.
Plata serviciului s-a realizat prin intermediul PayPal. Dupa ce am trimis proiectul finalizat, persoana a deschis un 'proces' la PayPal prin care si-a cerut banii inapoi, refuzand sa discute cu mine. Am trimis documente necesare care atesta ca treaba a fost completata si trimisa, dar PayPal dupa ce a analizat(sau nu) cele trimise, a dat castig de cauza cumparatorului (ulterior am aflat ca asta se intampla in 100% din cauze cand e vorba de produse virtuale).
Avand balanta negativa pe contul de PayPal, am decis sa nu il mai folosesc, cu toate ca nu eram impacat cu cele intamplate.
Recent am fost contactat de catre o firma de recuperare creante (Fire Credit) pentru a ma anunta ca daca nu platesc balanta negativa, cazul va fi inaintat in instanta.

Acum intrearea mea este: ce ar trebui sa fac in aceasta situatie, stiind ca am pierdut mult timp pentru a finaliza proiectul, nu mi-ar conveni sa fiu nevoit sa dau acei bani inapoi, este munca mea.
Cel mai recent răspuns: Rozmberk , utilizator 21:42, 12 Ianuarie 2017
Sunt într-o situație similară, fiind vorba de o produs tangibil de data asta. Deși clientul a primit produsul și am trimis doveziile la Paypal, inclusiv tracking number ce atesta ridicarea produsului, dar clientul a avut câștig de cauză... La mine e vorba de o sumă de 40$ și m-au sunat cei de la FireCredit după 3 luni să-mi ceară să le plătesc suma de bani. Le-am explicat situația și mi-au zis să iau legătura cu cei de la Paypal. Am luat legătura cu cei de la Paypal și mi-au spus că banca clientului refuză să dea banii înapoi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firecredit și paypal Rozmberk Rozmberk Bună avocatnet.ro! Dețin un magazin online pe platforma storenvy.com, iar în noiembrie 2016 în urma unei tranzacții un client mi-a deschis dispută pe ... (vezi toată discuția)
Recuperator datorii ContSters297561 ContSters297561 Am o intrebare legata de o creanta vanduta de cei de la paypal catre o firma romaneasca de recuperari. In anul 2010 cei de la paypal au facut chargeback la o ... (vezi toată discuția)
Balanta pe minus paypal razvanjohn razvanjohn Buna seara, m-am trezit astazi cu balanta pe minus (1000 euro) deoarece cel ce mi-a trimis banii a facut disputa, eu pentru aceasta suma l-am ajutat in mediul ... (vezi toată discuția)