impreuna cu cativa colegi va facem aceasta sesizare cu privire la frauda facuta de siteul online PTC-romania.com aceea de a nu mai trimite banii in conturile noastre de paypal cu toate ca pe siteul lor afiseaza ca ne-au trimis banii, mintind pe alti oameni si nu ne raspund nici pe email nici pe forumul lor (au sters toate mesajele noastre pe care le-am scris pe forumul lor) cu privire la acest aspect.
imi spuneti va rog ce se poate face in aceasta situatie:
acum un an am inceput sa folosesc siteul PTC (ptc-romania.com) inregistrandu-ma pe site cu id-ul profit fiind de acord cu termenii si conditiile de aici:
[ link extern ]
Dupa ce am strans 3.82$ am cerut retragerea lor, si in 14.noi.2010 si i-am primit in contul de paypal de la adresa plati@ptc-romania.com.
Din aprilie 2011 dupa ce am cerut retragerea banilor de pe siteul PTC acestia au afisat pe site ca mi-au trimis banii (in sectiunea history sau pe pagina principala insa in contul de paypal nu am primit nimic.
Am incercat sa-i contactez pe adresa lor oficiala sau din sectiunea de contact de pe siteul lor (ptc-romania.com) insa fara succes.
Mai multi prieteni si afiliati m-au rugat sa va contactez si sa va rog sa luati masuri impotriva acestor oameni care ne-au inselat si continua sa insele oameni. In prezent mai am 28$ de primit si sper sa ne ajutati dvs in aceasta problema atat pe cei care au fost deja fraudati cat si pe urmatorii care vor aparea.
Va multumim anticipat.