avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Inselaciune transfer PayPal
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Inselaciune transfer PayPal

Buna seara, acum 1 zi am trimis o suma de bani prin PayPal unei persoane din Vietnam ca sa ma ajute la un proiect de programare, persoana gasita pe Freelancer. Ziua urmatoare nici nu am mai auzit de aceasta persoana, scotandu-ma de pe Skype iar acuma mi-a scris pe Skype ca nu doreste sa-mi inapoieze banii pe motivul ca ii s-a furat laptopul.

Cum pot proceda in continuare? Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: liliana11 , utilizator 22:34, 28 Aprilie 2013
Dacă aţi plătit prin sistemul de plată al Freelancer.com, aveţi posibilitatea să vi se restituie banii, dar trebuie să faceţi a plângere pe site.
Dacă a plătit direct din PayPal în PayPal, atunci se poate cere un "refund" de la PayPal, dar trebuie scrisă o şi acolo o plângere (cu expunerea stării de fapt).

Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2013
ContSters277125, utilizator
Si cum ar fi corect sa ma plang la dansii pe PayPal? Cu ce dovezi?
alexandru1551 a scris:

Si cum ar fi corect sa ma plang la dansii pe PayPal? Cu ce dovezi?

Slabe sanse cu PayPal-ul,ei garanteaza pentru bunuri tangibile,insa ceea ce spuneti Dvs este un bun intangibil/virtual good. Nu aveti cum sa probati ceea ce spuneti.El poate minti orice,si nu va veti recupera banii in acest mod.
Fa plangere la Paypal ca 100% iti recuperezi banii. Eu nu va inteleg...de ce nu incercati prima data sa contactati "firma" , "compania" unde aveti conturile ?
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2013
justlower, utilizator
Doar daca mai sunt banii in cont ii poate recupera.
Daca persoana a ridicat banii nu ii va mai recupera.

Alte discuții în legătură

Balanta negativa paypal Dg_Marian Dg_Marian am o problema cu paypal am balanta negativa de - 350 euro in urma unui refund cerut de cumparator. problema e daca as vrea sa returnez banii trebuie sa dau ... (vezi toată discuția)
Acest tip de munca se supune codului fiscal actual? avatar9 avatar9 Salutare. O persoana, care lucreaza ca persoana fizica (programator freelancer) prin intermediul unui site (Freelancer punct com) ce apartine unei firme din ... (vezi toată discuția)
O firmã care face plãți paypal poate funcționa legal? stepanadrian stepanadrian O firmă poate face plăți PayPal colaboratorilor urmând ca fiecare în parte să plătească impozitele aferente în momentul în care banii sunt ... (vezi toată discuția)