Buna seara, acum 1 zi am trimis o suma de bani prin PayPal unei persoane din Vietnam ca sa ma ajute la un proiect de programare, persoana gasita pe Freelancer. Ziua urmatoare nici nu am mai auzit de aceasta persoana, scotandu-ma de pe Skype iar acuma mi-a scris pe Skype ca nu doreste sa-mi inapoieze banii pe motivul ca ii s-a furat laptopul.
Hmm , data postarii 14 ian ... Ar fi interesant de aflat ce-ati rezolvat . Din ce cunosc PayPal creaza un cont virtual la care este atasat un cont personal (bancar, card etc) . Platile sunt facute in contul virtual PayPal din care persoana platita isi poate retrage sau adauga fonduri . Daca beneficiarul platii si-a retras banii din contul PayPal pe contul bancar sau de card atunci refund-ul nu se face decat cu acceptul persoanei respective intr-o perioada de 45 de zile in care ati deschis un "open case" in "resolution center" . Deci slabe sperante sa va recuperati banii . Alta era situatia in care era intr-adevar un produs pentru care exista un track ID de posta sau firma de curierat ...
Scrieti si la politia din Vietnam daca va ajuta cu ceva.....trebuie pusa cap la cap povestea... incercati....pe engleza. Deja e complicat dar nu imposibil