avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reziliere contract telefonie mobila inainte de termen
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reziliere contract telefonie mobila inainte de termen

Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine. Se poate rezilia fara probleme un contract de telefonie mobila inainte de sfarsitul perioadei contractuale, daca a fost achizitionat si un telefon la pret redus odata cu el? In cazul in care mi se cer despagubiri sau lucruri de genul (daca au dreptul), vor lua ca baza pretul real al telefonului sau cat am dat eu pe el? Din motive financiare, nu mai pot plati factura. Este valid sa le trimit o instiintare de reziliere in cazul meu? Mai am 6 din 24 de luni de contract.
Cea mai importanta intrebare este: pot ajunge in instanta? care este sansa? este cineva care a patit asa ceva?
nu e cine stie ce abonament. 130lei/luna, iar telefonul costa pe liber in jur de 1000lei. Am citit undeva ca nu au curaj sa ma dea in judecata, pentru ca toate companiile de telefonie au stipulate in contract clauze abuzive (cum ar fi taxa de reziliere in cazul in care clientul nu are alte beneficii in afara de abonamentul propriu-zis) si i-as putea ataca cu asta (daca am timp si bani). Cat de adevarat este?
Cel mai recent răspuns: Silver78 , utilizator 22:57, 29 Septembrie 2015
sanse de reziliere "amicala" zero.
sanse sa ajungeti in instanta si mai apoi la executare silita , 100% .
eu zic ca 6 luni nu e un capat de lume , de aceea inainte de a semna un contact , trebuie citit cu atentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizor de telefonie mobila atyna atyna buna ziua as vrea sa stiu daca societatea [editat de admin] poate sa ma actioneze in istanta si ce ar putea sa-mi faca daca nu am mai platit abonamentul?si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila legea 161/2010 cristi_cj cristi_cj Buna , in urma cu un an am semnat un contract cu o companie de telefonie mobila (un abonament) iar acum m-am prezentat la un ghiseu pentru a notifica aceasta ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie Tina22 Tina22 Buna ziua! Am un abonament de telefonie mobila pe 2 ani, mai am un an de zile. Pot renunta la abonament fara sa plătesc restul abonamentului pana la ... (vezi toată discuția)