avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare sume timbrul de mediu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare sume timbrul de mediu

Buna ziua !

Citind pe site-ul dumneavoastra ultimele precizari cu privire la modalitatile de recuperare a sumelor platite pentru prima inmatriculare, se precizeaza ca toate aceste reglementari nu se refera si la TIMBRUL DE MEDIU.
Eu, care am achitat TIMBRUL DE MEDIU, cum trebuie sa procedez pentru recuperarea taxei platita.

Va multumesc !

Cu deosebita consideratie,

Dan VASILE
Bucuresti
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2015
vasiledan55, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:20, 30 Septembrie 2015
Prin legislatie prezenta, timbrul de mediu NU se recupereaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu mario57 mario57 Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un autoturism inmatriculat in Romania pentru care proprietarul poate prezenta dovada ANAF de taxa (timbrul) de mediu ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu tomoiagaioan tomoiagaioan Cum recupereaz suma platita pe timbrul de mediu, la inmatricularea autoturismului? (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)