avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... dobanda fiscala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

dobanda fiscala

Domnule avocat am castigat in instanta restituirea taxei auto in martie 2014.In acel an nu am primit nimic.In aprilie 2015 am primit prima transa de 20 la suta dar cu dobanda legala in loc de dobanda fiscala. CUM PUT OBTINE DOBANDA FISCALA?

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto. stefan-emil stefan-emil Buna ziua. Am castigat restituirea taxei auto in instanta 27.02.2014,am primit 2 transe , aprilie 2014-aprilie 2015.Anul in curs,am fost de 2 ori la fisc 29 ... (vezi toată discuția)
Dobanda taxa inmatriculare vio_333596 vio_333596 Buna ziua! In urma unei hotarari definitive care a stabilit restituirea taxei auto cu dobanda legala ,se mai poate face demersuri pentru obtinerea dobanzii ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)