avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... dobanda taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

dobanda taxa inmatriculare

Buna ziua!
In urma unei hotarari definitive care a stabilit restituirea taxei auto cu dobanda legala ,se mai poate face demersuri pentru obtinerea dobanzii fiscale, deoarece am vazut ca diferentele procentuale intre cele doua sunt semnificative. Mai cu seama ca taxa am platit-o acum 6 ani si statul a decis restituirea esalonat in termen de 5 ani. Mentionez ca procesul a vut loc luna aceasta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 29 Aprilie 2014
Mesaj reeditat
@ vio_333596

Data post: Marti, 29 Aprilie 2014, 07:56
Forum Contencios administrativ sau probleme juridice cu autoritatile, contraventii
Subiect Dobanda taxa inmatriculare

Luna aceasta am obtinut prin hotarare definitiva si irevocabila restituirea taxelor auto pentru doua masini. Una dintre masini inmatriculata in 2011 ,instanta hotaraste restituirea taxei cu dobanzi fiscale,iar la cealalta masina inscrisa in 2007 instanta a decis restituirea taxei cu dobanda legala. Fiind doua dosare diferite,deci doua procese diferite ,este doar o problema de formulare? Ce dobanda este obligat sa restituie statul mai cu seama ca adecis restituirea esalonat in 5 ani.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire dobanda taxa auto Emran99 Emran99 Am castigat prin hotarere judecatoreasca restituirea taxei+cheltuieli de judecata precum si a dobanzii.In momentul inaintarii dosarului catre ANAF,mi s\'a dat ... (vezi toată discuția)
Taxa de inmatriculare anechitei anechitei o sentinta definitive a curtii de apel din 28 02 2014 privind restituirea taxei de prima inmatriculare poate sa fie esalonata pe 5 ani asa cum sustine ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare Bias39 Bias39 Am cumparat o masina pe care nu am inscris-o avand in vedere ca trebuie sa platesc taxa de prima inmatriculare. Pot solicita scutirea de la plata acesteia ... (vezi toată discuția)