avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa auto.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa auto.

Buna ziua. Am castigat restituirea taxei auto in instanta 27.02.2014,am primit 2 transe , aprilie 2014-aprilie 2015.Anul in curs,am fost de 2 ori la fisc 29 april -9 mai...fiind tratat cu aroganta..pasat...,,cand va veni randul"....Am platit taxa o singura transa...restituirea in 5 ani,nici aia la timp,si cu desconsiderare#-o.Ce actiune trebuie intreprinsa pentru nerestituirea transei in termenul de drept ,april...bataie de joc,platesc taxe...
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2016
stefan-emil, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto SzAlex SzAlex La data de 11 ianuarie 2013 am achitat taxa auto;in anul 2014 am pierdut procesul la Curtea de Apel. In anul 2016, pe cale administrativa am primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Dobanda fiscala grozavucornel grozavucornel Domnule avocat am castigat in instanta restituirea taxei auto in martie 2014.In acel an nu am primit nimic.In aprilie 2015 am primit prima transa de 20 la ... (vezi toată discuția)