avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proces verbal de receptie - constatare lipsa ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proces verbal de receptie - constatare lipsa componente de la un utilaj

buna ziua,
avem la societate urmatoarea speta:
am achizitionat un utilaj pentru fabricarea cutiilor din carton pe baza unui contract, am primit factura, dar la receptia utilajului s-a constat lipsa unor componente. furnizorul nu vrea sa le mai trimita, administratorul o sa dea furnizorul in judecata. ce pasi trebuie sa urmez si cum trebuie sa inregistrez in contabilitate?
va multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile iulianabondar iulianabondar buna ziua...sunt noua pe forum ... se poate sa ma ajutati cu niste inregistrari contabile la urmatoarele probleme. va multumesc 1. Capitalul social subscris ... (vezi toată discuția)
Ambalaje primite fara factura carabela_anca carabela_anca Odata cu marfa pe care o achizitionez am si ambalaje (cutii carton, paleti lemn). Pe factura nu apar mentionate aceste ambalaje. Nu am pret pe ele. Eu m-am ... (vezi toată discuția)
Un caz mai complicat - mijloc fix fara o valoare clara de achizitie. madriann madriann As dori cateva pareri despre urmatorul caz: - s-a cumparat o fabrica la cheie; - fabrica are in componenta peste 100 de utilaje statice/dinamice, cu durate ... (vezi toată discuția)