avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Tratamentul fiscal si contabil pentru publicare film ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Tratamentul fiscal si contabil pentru publicare film video pe yootube

Firma din Romania, neplatitoare de TVA, posteaza diverse filme video pe yootube sau alte site-uri si incaseaza banii prin pay-pal ,urmand sa scoata banii din cont cu cardul.Persoanele care platesc sunt nerezidenti, personae fizice.
Ma intereseaza ce obligatii declarative are firma din Romania vizavi de veniturile incasate de la nerezidenti , ce alte implicatii fiscal sunt.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inregistrare in contabilitate, justificare si deducere plati catre persoane fizice prin transfer bancar si alte modalitati CODE21 CODE21 In primul rand, bine v-am gasit! Sper sa gasesc la voi raspunsurile pe care le caut. ca in alta parte nu le-am gasit din pacate. Detin un site prin ... (vezi toată discuția)
Controlul de catre autoritatile romane a unui magazin online rebel68 rebel68 Buna ziua, in primul rind nu stiu daca sunt la locul potrivit pentru a afla raspunsul la ceea ce ma intereseaza, dar totusi incerc aici. Pe scurt, doresc sa ... (vezi toată discuția)
Inselaciune la achizitionarea unui joc online gurauflorin gurauflorin Pe un site se pot crea jocuri cu bani prin diverse metode..prin comanda telefonica si cont pay-pal,cand il creezi iti spune ca poti castiga bani reali din acel ... (vezi toată discuția)