avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Controlul de catre autoritatile romane a unui magazin ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Controlul de catre autoritatile romane a unui magazin online

Buna ziua,

in primul rind nu stiu daca sunt la locul potrivit pentru a afla raspunsul la ceea ce ma intereseaza, dar totusi incerc aici. Pe scurt, doresc sa dau drumul la un magazin online, ca persoana fizica. Deci nu srl, II, sau pfa... Mai pe direct spus, nu vreau sa dau nik la nimeni din ce fac.. Marfa intentionez sa o cumpar fara factura de la producatori din romania si sa o vind in exclusivitate in alte tari decit romania. Site-ul va vi pe .eu sau .com. Modul de plata va fi pay pal si voi folosi un cont de banca personal. Limba folosita va fi alta decit romana. Intrebarea mea e, cine sau cum pot fi controlat si ce probleme pot interveni.
In atentia celor care vor sa ma "certe" pentru intentia mea, va rog nu ma deranjati!!!
Va multumesc anticipat tuturor celor care imi dati raspunsuri utile !! Sanatate..
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:45, 24 Martie 2014
Puteti fi controlat de catre finante pentru evaziune fiscala.
"Reclamatii" puteti avea din partea furnizorului Dvs. (in cazul in care acesta, la randul lui este supus unui control financiar si nu poate justifica anumite incasari sau scaderi ale stocurilor); nu uitati insa nici de banca unde Dvs. aveti un cont prin care se deruleaza operatiuni economice -in speta intrari de la diversi clienti ai Dvs.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac? marryy_lm marryy_lm Daca cineva ma poate lamuri si indruma ce am de facut ii multumesc anticipat. Situatia este urmatoarea: in data de 13 dec am achitat la banca rata la creditul ... (vezi toată discuția)
Presedinte si casier? mdutan mdutan Presedintele asociatiei de proprietari poate fi si casier? Cine altcineva poate fi casier? Avem o firma care ne efectueaza administrarea imobilului dar am ... (vezi toată discuția)
Ghid fiscal pentru asociatiile de proprietari Alin Popescu Alin Popescu Intr-un articol recent, AvocatNet.ro iti spune care sunt principalele obligatii fiscale care revin asociatiilor de proprietari. Articolul contine informatii ... (vezi toată discuția)