avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inchiriere spatiu ujcc constanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inchiriere spatiu ujcc constanta

Buna ziua
prezint urmatoarea situatie pentru care solicit ajutor:
vreau sa inchiriez un spatiu pentru activitati sociale fara profit dela ujcc fosta coop constanta care detine un imobil in zona rurala .dupa multe incercari de a afla detali despre sediu respectiv si conditi de inchiriere tot ce prime-am multa secretomanie raspunsuri neclare .in final am stabilit o intilnire cu doamna popescu care raspunde am inteles de imobil si au cerut o suma de bani drept chirie cu avans pe 3 luni urmind incheierea unui contract intre mine ca reprezentant al ONG si UJCC.
Ce nu stiu s-au nu inteleg eu
este legal contract de inchiriere incheiat direct intre ong si ujcc fara notariat?
am vazut ca ANAF a pus sechestru pe multe cladiri ale UJCCdeci e posibil ca sa fiu dat afara din cladire in perioada contractuala de un proprietar care cistiga cladirea in urma unei licitati?
se poate face contract de inchiriere dar care sa nu fie inregistrat la financiar de ujcc si eu sa am probleme pe parcurs?
va rog sa ma sfatuiti daca se poate .
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Spatiu inchiriat, probleme cu fiscul ady1988 ady1988 am si eu o problema, am ichiriat un spatiu comercial de la o cooperativa de consum, am contract de inchiriere pe o durata de 7 ani,fara clauza de reziliere din ... (vezi toată discuția)
Cum imi inchiriez terenul meu la firma mea Florina2222 Florina2222 Buna Va rog sa ma ajutati cu o problema pe care o am. Detin un teren proprietate privata, intra-vilan. Pe acest teren vreau: 1. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu in caminul cultural lumimest lumimest Buna ziua Sunt Lumi din Sv si incerc sa gasesc o solutie legala prin care sa inchiriez o camera din caminul cultural din localitate pt un sediu de Ong care ... (vezi toată discuția)