avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONVOCAREA SALARIATULUI LA CERCETAREA DISCIPLINARA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONVOCAREA SALARIATULUI LA CERCETAREA DISCIPLINARA

Buna ziua!!! In convocarea pentru cercetarea disciplinara a unui salariat a fost folosita exprimarea **sunteti convocat sa va prezentati pana cel tarziu la data de .......orele.....**.Intrebarea mea :poate fi atacata in instanta aceasta exprimare**pana cel tarziu data de.....** si faptul ca nu i-am comunicat o data fixa??
Va multumesc pentru ajutorul acordat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 30 Septembrie 2015
Art.251 C.mun.
...
(2) In vederea desfasurarii cercetarii disciplinare prealabile, salariatul va fi convocat in scris de persoana imputernicita de catre angajator sa realizeze cercetarea, precizandu-se obiectul, data, ora si locul intrevederii.
...

In opnia mea, nu îndeplineşte condiţiile prevăzute de lege convocarea prin care salariatului se pune in vedere sa se prezinte "pana cel tarziu la data de ....".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara pap pap Un angajat a primit un document în care scrie asa În vederea demarării procedurii de cercetare disciplinara ca urmare a rapoartelor declarațiilor depuse ... (vezi toată discuția)
Preaviz Elena714 Elena714 În cazul în care salariatul are deja 90 de zile lucrătoare, respectiv își dă demisia și nu poate sta perioada de preaviz. Care sunt consecințele ... (vezi toată discuția)
Convocare spiritul1 spiritul1 ce lege ne spune care este locul legal pentru a conova un angajat la cercetare disciplinara. Daca sediul firmei este la 400 km, in baza a caror ... (vezi toată discuția)