avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Convocare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Convocare

ce lege ne spune care este locul legal pentru a conova un angajat la cercetare disciplinara. Daca sediul firmei este la 400 km, in baza a caror documente se poate prezenta la cercetare? Poate impune si cazare, acest timp de deplasare. Locul se comunica de catre firma,dar in ce baza legala? Nu poti cheltui cateva sute de lei pe care poate nu-i ai. si atunci cum sa te prezinti. Nu este obligat patronul sa te convoace la punctul tau de lucru?
Cel mai recent răspuns: spiritul1 , utilizator 18:26, 17 Decembrie 2015
Potrivit art.251 alin.2 C.mun., in vederea desfasurarii cercetarii disciplinare prealabile, salariatul va fi convocat in scris de persoana imputernicita de catre angajator sa realizeze cercetarea, precizandu-se obiectul, data, ora si locul intrevederii.

Asadar, locul este ales de catre angajator.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara pap pap Un angajat a primit un document în care scrie asa În vederea demarării procedurii de cercetare disciplinara ca urmare a rapoartelor declarațiilor depuse ... (vezi toată discuția)
Numar sedinte in cadrul cercetarii disciplinare roberto27 roberto27 Buna ziua, 1. Este stipulat undeva cate sedinte poate contine o cercetare disciplinara prealabila ? 2. In caz ca pentru elucidarea faptelor sunt necesare mai ... (vezi toată discuția)
Convocarea salariatului la cercetarea disciplinara lavinia_buciumas lavinia_buciumas Buna ziua!!! In convocarea pentru cercetarea disciplinara a unui salariat a fost folosita exprimarea **sunteti convocat sa va prezentati pana cel tarziu la ... (vezi toată discuția)