avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen eliberare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen eliberare apartament

Buna ziua,
Exista un temei legal, sau stipulat in programul prima casa prin care se cere ca eliberarea apartamentului sa se faca in termen de 30 de zile? sau termenul se stabileste intre vanzator si cumparator.
Agentul imobiliar continua sa il asigure pe vazator ca aceasta este procedura in timp ce mie, ca si cumparator, imi pare ca este oferta mea ca vanzatorul sa beneficieze de acest timp.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 12:40, 1 Octombrie 2015
poate sa imi raspunda cineva?

In plus, contractul de vanzare-cumparare stiu ca se semneaza la notariat. In acest caz, un articol din contractul de intermediere/vizionare al agentului imobiliar, care stipuleaza ca semnarea contractului de vanzare se face la sediul agentiei imobilare este legal?
Nu exista aceasta prevedere.
Contractul se semneaza in fata notarului public, fie la sediul biroului, fie in alt loc,notarul facand mentiune de acest lucru in încheierea de autentificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intermediere geogeorge geogeorge buna ziua, va rog,daca ma puteti ajuta cu urmatoarea chestiune: daca o persoana X vrea sa cumpere un apartament si ia legatura cu o agentie imobiliara ca ... (vezi toată discuția)
Comision la antecontract Lmps2016 Lmps2016 Buna ziua, Am folosit serviciile unei agentii imobiliare. Am vazut apartamentul, am stabilit o intalnire la notar, am semnat un antecontract si am platit un ... (vezi toată discuția)
Intermediere geogeorge geogeorge poate o agentie sa impuna printr-un contract de intermediere vanzatorului sa nu vanda apartamentul unei persoane neprezentate de agentie??mai ales,atat timp ... (vezi toată discuția)