avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa prima imatriculare!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa prima imatriculare!

Buna seara!Stie cineva daca se va scoate taxa de prima imatriculare???Circula tot felul de zvonuri!Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: dinutanase , utilizator 11:10, 2 Octombrie 2015
Am cumparat un autoturism si nu pot sa o inmatriculez fara taxa timbrului de mediu fiind pers.cu handicap grad-accentuat de la varsta de 13 ani-mi se cere sa fac adaptare autoturismului asta in conditiile in care eu nu am permis,deci nu conduc eu ci sotul meu-auto este proprietatea amandorura-este normal ?
albert56 a scris:

Buna seara!Stie cineva daca se va scoate taxa de prima imatriculare???Circula tot felul de zvonuri!Va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxa timbru de mediu savio66ro savio66ro Buna ziua, revin cu alt subiect in care am intalnit reticenta din partea autoritatilor. Sotia mea beneficiaza de certificat de handicap grad accentuat, cod 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua lau_36 lau_36 ma numesc laurentiu,sunt din craiova,am 36 ani si am un handicap accentuat gradul 2 la membrul inferior drept,adica la picior,stiu ca sunt scutit de plata ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara taxa pentru persoane cu handicap corsi corsi am o fetita cu handicap accentuat si vreau sa inmatriculez o masina pe numele ei fara taxa. Handicapul ei nu necesita nici un fel de modificare adusa masinii ... (vezi toată discuția)