avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... buna ziua
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

buna ziua

ma numesc laurentiu,sunt din craiova,am 36 ani si am un handicap accentuat gradul 2 la membrul inferior drept,adica la picior,stiu ca sunt scutit de plata taxei de prima imatriculare pt un autoturism modificat si omologat comform handicapului pe care al am,in schimb ce nu stiu ...daca pot imatricula masina fara a poseda permis auto,nu am si nu am avut vreo data permis auto,si daca da va rog sa ami spuneti prin email la adresa nastasial@yahoo.com si documentele necesare pt a putea beneficia de aceasta scutire a taxei auto. va multumesc,las si un nr de tel ca cine ma poate ajuta sa ma sune la nr.0766703007.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 10:00, 23 Noiembrie 2009
Dupa cum stiu eu, permisul de conducere nu este necesar pentru inmatricularea unui autoturism. Permisul de conducere este necesar sa-l conduceti autoturismul respectiv.
Pentru inmatriculare nu este nevoie de permis de conducere.
detalii gasiti pe net, de ex.:[ link extern ]
Nu stiu ce documente va trebuie pentru a fi scutit de plata taxei de inmatriculare, dar presupun ca va trebuie dovada incadrarii in grad de hadicap.
Cel mai bine ar fi sa intrebati direct la serviciul inmatriculari de care apartineti.
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2009
smeagull, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto persoana cu handicap black_katta black_katta Tatal meu are gradul 2 de handicap (piciorul stang amputat de deasupra genunchiului). As dori sa stiu care sunt sansele sa poata inmatricula (fara a plati ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism fara plata timbrului de mediu hagioglu hagioglu M-ar putea lamuri cineva daca pot inmatricula un autoturism fara sa platesc timbrul de mediu? Tatal meu are handicap de gradul 1 si nu poseda permis de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoane cu handicap Doriinn Doriinn Buna ziua O persoana cu handicap de gradul I permanent ca sa poata beneficia de scutirile de taxe pentru inmatricularea unui autoturism modificat pt. persoane ... (vezi toată discuția)