avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare autoturism fara plata timbrului de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare autoturism fara plata timbrului de mediu

M-ar putea lamuri cineva daca pot inmatricula un autoturism fara sa platesc timbrul de mediu?
Tatal meu are handicap de gradul 1 si nu poseda permis de conducere.
Pot inmatricula un autoturism pe numele lui, fara sa platesc timbrul?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2014
hagioglu, utilizator
Cel mai recent răspuns: hagioglu , utilizator 19:43, 14 August 2014
hagioglu a scris:
Tatal meu are handicap de gradul 1 si nu poseda permis de conducere.

Ce tip de handicap?
Handicap locomotor (are piciorul drept amputat)
DA se poate, insa masina trebuie sa fie omologata rar, cu caracteristici tehnice persoane handicap locomotor.
Ok, dar tatal meu nu detine permis de conducere.
Intreb daca este vreo lege care sa specifice faptul ca proprietarul(persoana cu handicap locomotor) este scutit de plata timbrului?
Eu as fi cel ce va conduce masina.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 August 2014
hagioglu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina grad handicap 1 bogdan666 bogdan666 Salut, Vreau sa inscriu o masina adusa din Anglia am o ruda care are gradul 1 de handicap locomotor insa nu poseda permis de conducere, as vrea sa inscriu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoane cu handicap viliszabo viliszabo As dori sa stiu daca baneficiez de scutire de la taxa de mediu pt.autoturisme, mentionez ca am handicap gr.2 accentuat permanent ( amputatie mana dreapta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap black_katta black_katta Tatal meu are gradul 2 de handicap (piciorul stang amputat de deasupra genunchiului). As dori sa stiu care sunt sansele sa poata inmatricula (fara a plati ... (vezi toată discuția)