avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Colaborare pentru finantare societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Colaborare pentru finantare societate comerciala

Buna ziua,

Am de gand sa deschid o S.C. in care sunt unic asociat, insa din lipsa unor anumite resurse am apelat la o persoana apropiata care s-a oferit sa ma ajute fara sa-mi devina asociat, pentru ca nu doreste acest lucru. In schimb doreste sa facem un act la notar prin care este stipulat ca ii revine un anumit procentaj din prifit la o anumita perioada de timp sau dupa o anumita perioada de timp.
Ma puteti ajuta cu informatii in acest caz, ce ar insemna acest lucru pe viitor, care sunt pericolele sau ce clauze ar trebuii sa specific eu in acel document,etc ?
Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Buna ziua! eoliene- contract - Pufis Pufis Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu niste lamuriri,va rog. O firma de eoliene doreste sa colaboreze cu mine , dat fiind ca 2 ha de teren sunt \"vizate\" ... (vezi toată discuția)
Model hotarare aga,pt deschidere punct de lucru julia_itl julia_itl Buna ziua ! Am o mare rugaminte la cei care ma pot ajuta cu un model de Hot Aga,pt inreg punct de lucru,cu 2 asociati,si un administrator.Am gasit online ... (vezi toată discuția)
Disputa din cauza clientilor in asigurari Georgian Stan Georgian Stan Buna ziua, am avut un SRL, cu obiect principal de activitate asigurari, ca unic actionar si administrator, initial, apoi l-am pus si pe asociatul meu ca ... (vezi toată discuția)