avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces contract cu banca ptr.credit in CHF
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces contract cu banca ptr.credit in CHF

Buna ziua,in 2014 am actionat in justitie banca ptr.contractul in CHF,dupa procese in mai multe termene mi s-a acordat castig de cauza clauze abuzive,dar in raportul de expertiza s-a trecut eronat lei in loc de CHF,cum de altfel era de inteles,contractul fiind in CHF.Dupa mai multe modificari in dosar ,solicitare de rectificare a erorii nu a mai primit nimic concret.Puteti sa-mi dat un sfat,ce-i de facut ?De la data castigului cauzei 17 iulie 2015 si pana in prezent (aproape 3 luni)desi am facut demersuri cazul stagneaza.Pe portalul de justitie apar modificari cam la 2 saptamani fara o motivare in ce sens .

Alte discuții în legătură

Probleme credit in chf monybratu monybratu In decembrie 2007 am facut un credit ipotecar pe 30 ani in valoare de 32800 CHF la Bancpost pentru cumpararea unui apartament cu o dobanda de 5,40% fixa in ... (vezi toată discuția)
Actionarea in instanta a bancii da dreptul acesteia sa inceapa procedura de executare silita? stefiul stefiul Am contractat in 2008 un credit in CHF pe 10 ani, credit de refinantare.Banca mi-a marit unul din comisioanele percepute lunar in octombrie 2008, motivatia ei ... (vezi toată discuția)
Creditele in franci elvetieni - stie cineva cum decurg procesele impotriva bancilor ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu Inca de la dublarea francului elvetian pana in 2014 nu se schimbase nimic in legatura cu abuzurile bancilor...dar in urma cu 2 luni s-a castigat un proces in ... (vezi toată discuția)