avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar de urmarire penala pentru conducerea unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar de urmarire penala pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat

buna seara,am avut un dosar in luna a 10 din 2010 care a fost solutionat cu nup,insa la dosar a ramas brieful mic al masinii,acum as avea nevoie de el,acum stie cineva cum as putea sa il recuperez si de unde,multumesc mult anticipat,,,,pe hartia primita de mine acasa scrie ministerul public ,parchetul de pe langa judecatoria sector 2 bucuresti

[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar.]

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: lauriancului , utilizator 14:33, 22 Octombrie 2015
Documentul il puteti solicita oficial de la autoritatea care a avut in solutionare speta dv,
respectiv la parchetul de pe langa judecatoria sector 2 ,Bucuresti
stie cineva cat dureaza acest lucru,am depus pe data de 6 octobrie cerere la grefier cu nr de inregistrare si au zis ca 1 saptamana dureaza,dar deja suntem in 22octombrie...sau l-au pierdut......
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2015
lauriancului, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool, durata de instrumentare remus08 remus08 ce se poate face , daca perioada de instrumentare a durat 10 luni si inca dureaza . [Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta sa judece plangerea a fost mentionata gresit in procesul-verbal de contraventie szigethigheorghe szigethigheorghe agentul constatator al procesului verbal de contraventie,a trecut alta judecatorie pe procesul verbal,la care se face contestatia decit cea care are sub ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza comunicarea unei hotarari judecatoresti? mihai19735 mihai19735 buna ziua..am avut un proces cu o firma pt lipsa in gestiune.firma a castigat procesul si am facut recurs.recursul sa incheiat de 5 luni dar nu a venit nici o ... (vezi toată discuția)