avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru alcool, durata de instrumentare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru alcool, durata de instrumentare

ce se poate face , daca perioada de instrumentare a durat 10 luni si inca dureaza .

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Depinde de interesul dv
Daca apreciati util si necesar puteti solicita oficial prim procurorului parchetului responsabil sa va comunice stadiul cercetarilor,eventual solutia dispusa in cauza
ma refeream , daca la pronuntarea sentintei , as avea vreun plus ca a durat asa de mult , timp in care eu nu am avut permis ( sofer profesionist) .

exista posibilitatea ca sentinta sa fie amenda , pentru conducere in stare de ebrietate ?

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule si si să nu deschideti mai multe discutii care au acelasi subiect. Multumesc!]
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Nu conteaza cat a durat urmarirea penala si judecata, daca veti fi condamnat, permisul se anuleaza, exista posibilitatea condamnarii la amenda penala dar si in aceasta situatie permisul se anuleaza. Conform NCP sunt doua modalitati de individualizare care nu atrag anularea permisului, respectiv, renuntarea la aplicarea pedepsei si amanarea aplicarii pedepsei.
Cine stabileste si ce conditii trebuie intrunite pentru individualizarea de care vorbiti ?
Multumesc .
Judecatorul hotaraste daca dosarul este este pe rolul instantei, cititi art.80-art.90 c.p. si va lamuriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat raduconstantin raduconstantin daca acum un an am avut un dosar cu conducere cu permis suspendat beneficiez si eu de cea mai blanda pedeapsa? [Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti cu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecatã pe cale separatã ssosso ssosso buna seara se mai pot cere cheltuieli de judecata dupa o sentinta definitiva dc am fost obligat sa platesc doar unuia dintre parati si acuma dupa 4 luni de la ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta sa judece plangerea a fost mentionata gresit in procesul-verbal de contraventie szigethigheorghe szigethigheorghe agentul constatator al procesului verbal de contraventie,a trecut alta judecatorie pe procesul verbal,la care se face contestatia decit cea care are sub ... (vezi toată discuția)