avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensiile militare 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensiile militare 2

Am fost politist activ si m-am pensionat anticipat la varsta de 50 ani,respectiv in anul 2009.In acest an,2015,am implinit varsta standard pe pensionare si am stagiul complet de cotizare conform L.263/2010.
Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa comunic acest aspect la Casa Sectoriala de pensii a MAI si daca se va face o recalculare a pensiei ?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiilor - valorificarea stagiilor de cotizare realizate dupa pensionare DIMITRIU DIMITRIU Sunt nascut la 25.11.1959 , pensionar militar din iunie 2005 . Am stagiu de cotizare ca militar 26 ani si 8 luni ( include si scoala militara ) Conditii ... (vezi toată discuția)
Recalculare si adaugare stagii de cotizare dupa pensionare poenaru12 poenaru12 Buna ziua, ma numesc Poenaru Costica si as dori raspuns la problema mea: (adresa de E-mail :costicapoenaru@gmail.com.) -Sunt pensionar militar trecut in ... (vezi toată discuția)
Iesirea la pensie in conditiile legii nr. 263/2010 tare tare In conditiile noi legei a pensionarii, intreb cand pot iesi la pensie (limita de varsta, anticipata sau anticipata partial) ? Am 53 ani (nascut in iunie 1958 ... (vezi toată discuția)