avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contestatie la executare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contestatie la executare

Buna ziua,

In 2007 am luat un credit in valoare de 18000 lei de la o banca,am platit ratele cateva luni apoi nu am mai platit,in 2012 m-am trezit cu poprire pe salariu de la un executor in valoare totala 31000 lei + 3800 lei cheltuieli de judecata,dupa aproape 3 ani de popriri si o suma calculata de mine de aprox 20000 lei constat cu stupoare ca datoria mea este tot atat 31000 / e normal ? credeti ca reusesc o recalculare daca inaintez o rerere catre judecatorie ? trebuie sa platesc taxa juduciara (de timbru)? la valoarea asta cam cat e e taxa ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 16:18, 2 Octombrie 2015
Buna ziua,
Daca ati pastrat toate chitantele de plata si/sau fluturasii (eventual o adresa de la locul de munca cu sumele poprite), atunci ar trebui sa discutati intai cu Executorul.
Daca nu va intelegeti atunci va trebui sa va adresati instantei.
DACA MA ADRESEZ INSTANTEI TREBUIE SA PLATESC TAXA JUDUCIARA ? LA CAT SE RIDCA?
Trebuie sa depuneti contestatie la executare la judecatoria de la domiciliul dvs. Ramane ca dupa inregistrarea acesteia, sa primiti de la judecatorie o comunicare cu valoarea taxei pe care o aveti de platit. La debitul de 31.000 lei, taxa judiciara de timbru este de 1.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare eronata a actiunii ? Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I am inaintat o actiune de desfiintare a popririi pe pensie insa judecatoria mi-a inregistrat-o ca si contestatie la executaresi mi-a cerut sa platesc taxa ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)
Sume majorate la executare Tunrazvanvasile Tunrazvanvasile Buna ziua, In cursul anului 2012 am achiziționat un credit in valoare de 15000 lei, iar datorita unor probleme financiare nu am mai putut plăti motiv pentru ... (vezi toată discuția)