avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot baga in stoc bunuri cumparate de la persoane ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot baga in stoc bunuri cumparate de la persoane fizice?

Buna ziua,
Sunt PFA, si as vrea sa incet o afacere online, cod CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.

As vrea sa stiu daca pot cumpara si baga in contabilitate bunuri cumparate de la persoane fizice (prin intermediul internetului sau direct, semnand un anumit act - ce act?), pe care apoi sa le vand cu factura, ca si PFA.

Alte discuții în legătură

Pot sa vând online ca pfa? simulete simulete Bună ziua, Va rog sa ma ajutați cu răspunsul la următoarea intrebare: Dacă deschid un Pfa pot vinde produse online (EX: sipca metalica). Și dacă da ... (vezi toată discuția)
Infintare magazin online Mihai3090 Mihai3090 Buna ziua, Doresc un sa infintez un magazin online cu produse bio pe care Intentionez sa le ambalez personal. Am nevoie sa stiu de ce autorizatie am nevoie ... (vezi toată discuția)
4791 comertul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet BUNU11 BUNU11 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu un aspect. Referitor la codul CAEN 4791, avand autorizate si depozit si site si sediu social si cod caen ... (vezi toată discuția)