avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Platitor TVA se poate sa devina neplatitor TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Platitor TVA se poate sa devina neplatitor TVA?

Buna seara,
reprezint un srl care de la inceput a fost platitoare de TVA; pentru o perioada de timp, deconturile de TVA au fost pe 0 si am fost scosi de la plata acestuia.Acum, la factura nu trecem TVA insa, totusi, plata lui o realizam la administratia financiara.
Se poate sa devenim neplatitori de TVA? (prestari servicii, neplatitor de TVA).
Ce demersuri trebuiesc facute in acest sens ?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:41, 2 Octombrie 2015
De unde va rezulta TVA de plata, daca nu colectati TVA?
Daca sunteti neplatitori de TVA, nu aveti dreptul nici sa deduceti TVA nu trebuie nici sa colectati TVA, prin urmare nu aveti de plata TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inteprindere individuala neplatitoare de tva OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU urmeaza sa-mi deschid o pensiune turistica, si am ales ii, neplatitor de tva.dupa ce o utilez cu cele necesare si iau totul pe firma, eu imi pot recupere ... (vezi toată discuția)
Anulare cod de tva rizeaflori rizeaflori Buna ziua! Daca o societate a fost devenit neplatitoare de TVA,din oficiu,in urma depunerii deconturilor 300 pe 0,ce trebuie sa facem ca sa redevenim ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 300 rosuione rosuione Buna seara, Am si eu o intrebare referitoare la declaratia 300, daca nu am incasat nimic pe trimestrul 1, ce declar in decontul de TVA? (vezi toată discuția)