avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SCHIMBARE NUME MINOR
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SCHIMBARE NUME MINOR

Buna dimineata.Am o intrebare si as dori sa ma ajutati cu un sfat profesionist. In urma unui divort,in care mama are custodie exclusiva a copiilor-un baiat in varsta de 14 ani si o fata de 17 ani-mama a revenit la numele purtat anterior casatoriei,iar baiatul doreste sa poarte numele mamei sale,este posibil acest lucru?Este nevoie de consimtamantul tatalui?Este mai bine ca baiatul sa astepte sa devina major si sa faca aceasta schimbare?Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:03, 3 Octombrie 2015
este nevoie de un motiv intemeiat si de acordul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire dyzzyy dyzzyy BUNA ZIUA! CARE SUNT CONDITIILE IN CARE POT REVENI LA NUMELE AVUT INAINTEA CASATORIEI( AM DIVORTAT ACUM 1 AN SI JUMATATE), DAR AM PREFERAT SA PATREZ NUMELE ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume nobody_mnk nobody_mnk Buna seara tuturor! Va adresez o intrebare, in speranta ca am ales cel mai bun loc in care ii voi gasi raspunsul. Va voi expune o situatie: Am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie angela25 angela25 Buna seara tuturor, Intrebarea mea este legata de schimbarea numelui de familie. Am 25 de ani, parintii mei au divortat acum vreo 10 ani, dupa divort mama ... (vezi toată discuția)