avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Continut intampinare, cerere reconventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Continut intampinare, cerere reconventionala

buna ziua .as vrea sa stiu si eu va rog ce ar trebui sa contina o cerere de intampinare .ptr stabilire minor la ceea ce a cerut sotia.se poate cand merg sa depun cererea de intampinare sa depun si cerere ptr divort?multumesc
.
Cel mai recent răspuns: georgerazvan , utilizator 15:42, 3 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întâmpinare apel Lavrima Lavrima Buna ziua. Ce taxe trebuie plătite si unde pentru depunere întâmpinare apel de divort. Multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Bună.. am primit pe data de 4 noiembrie acasă la părinții ... CatalinMuscan CatalinMuscan Bună.. Am primit pe data de 4 noiembrie acasă la părinții mei o foaie (comunicare adresa/obiectul dosarului :divorț) dacă nu ma prezint în 25 de zile, ... (vezi toată discuția)
Divort popovici romeo popovici romeo sotia mea a depus actele de divort si a plecat in strainatate. As dori sa aflu unde trebuie sa ma duc si sa fac o plangere pentru parasire de domiciliu? La ... (vezi toată discuția)