avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... comunicarea catre instanta in 2 ex
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

comunicarea catre instanta in 2 ex

Buna ziua,

referitor la solicitarea instantei de a justifica/demonstra calculul unor drepturi banesti, in speta calcularea unei anumite transe;
- este suficienta transmiterea intr-un singur exemplar, doar pentru instanta? sau trebuie sa fie in dublu exemplar si pentru cealalta parte?

multumesc mult
Cel mai recent răspuns: andreya1202 , utilizator 15:13, 4 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Orice precizare a pretentiilor concrete trebuie comunicata si partii adverse pt a-si putea face apararile, la fel pt orice inscrisuri/probe doriti sa folositi in dovedirea pretentiilor dvs.

Sa nu uitati sa le conformati cu originalul.
Credeam ca e sufficient 1 exemplar, doar pentru lamurirea instantei, sa vada in concret de unde reies sumele si cum sa calculat.

multumesc frumos, se va trimite in dublu exemplar. Banuiesc ca merge direct la avocat, in calitate de reprezentant.
am inteles. Multumesc mult:D
Trebuie un exemplar ptr.instanta si cate un exemplar ptr.parti,pe fiecare exemplar din inscrisuri trebuie sa scrieti:"conform cu originalul' si sa semnati.

Alte discuții în legătură

Formular de raspuns-cerere de valoare redusa AVOL AVOL Am vazut ca ni se explica foarte frumos cum sa-l completam...dar nu se spune nicaieri IN CATE EXEMPLARE il trimitem ? trebuie sa atasez ( ca ... (vezi toată discuția)
Completare cerere laur2013 laur2013 Buna ziua, Am primit urmatoarea adresa: Obligatia de a indica urmatoarele: Depuneti documentele solicitate si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru anemona34 anemona34 Bun gasit! 1. taxa de timbru judiciara o pot achita la of postal? 2.trebuie formulata cerere atunci cand o depun la registratura? 3. ma puteti ajuta cu un ... (vezi toată discuția)