avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Formular de raspuns-cerere de valoare redusa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Formular de raspuns-cerere de valoare redusa

Am vazut ca ni se explica foarte frumos cum sa-l completam...dar nu se spune nicaieri IN CATE EXEMPLARE il trimitem ? trebuie sa atasez ( ca de obicei ) si un exemplar pentru comunicare partii adverse , cu copie inscrisuri cu tot ?
Cel mai recent răspuns: AVOL , utilizator 12:20, 26 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie să-l trimiteți în exemplare suficiente pentru comunicarea către toate părțile, precum și pentru instanța de judecată. Atașați fiecărui exemplar înscrisurile de care înțelegeți să vă folosiți.
Se va completa si trimite in atatea exemplare cate parti cu interese potrivnice sunt plus un exemplar ptr.instanta , la fel si cu inscrisurile de care intelegeti sa va folositi.
Va multumesc pentru raspunsuri, o sa trimitem pina la urma doua exemplare ( instanta si parte adversa )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omisiune comunicare exemplare suficiente ale motivelor de apel. Artigas Artigas Va salut, Ce repercursiuni poate avea omisiunea de a trimite instantei pe langa exemplarul destinat acesteia,un numar suficient de exemplare pentru ... (vezi toată discuția)
Comunicarea catre instanta in 2 ex andreya1202 andreya1202 Buna ziua, referitor la solicitarea instantei de a justifica/demonstra calculul unor drepturi banesti, in speta calcularea unei anumite transe; - este ... (vezi toată discuția)
Termen si modalitate de depunere intampinare florin.claudiu florin.claudiu stiu ca o intampinare se depune cu cel tarziu 5 (cinci) zile inainte de termenul stabilit , ce nu stiu este modalitatea de transmitere si daca de exemplu ... (vezi toată discuția)