Buna ziua, vreau sa ma adresez instantei pentru dobandirea drepturilor salariale restante. conform legii inteleg ca trebuie sa ma adresez tribunalului Bucuresti, ca instanta trec direct Tribunalul Bucuresti sau o sectie a acestuia?
Mentionez ca firma are sediul social in sector 1, iar punctul de lucru in sectorul 6.
Se poate trimite si prin posta cu confirmare de primire.
Codul de procedura civila
art. 199 Inregistrarea cererii
(1) Cererea de chemare in judecata, depusa personal sau prin reprezentant, sosita prin posta, curier, fax sau scanata si transmisa prin posta electronica ori prin inscris in forma electronica, se inregistreaza si primeste data certa prin aplicarea stampilei de intrare.
(2) Dupa inregistrare, cererea si inscrisurile care o insotesc, la care sunt atasate, cand este cazul, dovezile privind modul in care acestea au fost transmise catre instanta, se predau presedintelui instantei sau persoanei desemnate de acesta, care va lua de indata masuri in vederea stabilirii in mod aleatoriu a completului de judecata, potrivit legii.
Popriri
Agapie V
Buna ziua,
Am si eu o problema..am avut o poprire care s-a ridicat, am castigat in instanta procesul cu Anaf-ul si acum as dori sa stiu daca pot sa imi ... (vezi toată discuția)