avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Popriri
Discuție deschisă în Executare silită

Popriri

Buna ziua,
Am si eu o problema..am avut o poprire care s-a ridicat, am castigat in instanta procesul cu Anaf-ul si acum as dori sa stiu daca pot sa imi recuperez banii pe care anaf-ul mi a luat cand au pus popriprea pe cont. Ce trebuie sa fac.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Agapie V , utilizator 20:26, 3 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cerere de intoarcerea executarii silite.
Multumesc, se poate face si online?
acest răspuns util
Art. 199. -
(1) Cererea de chemare în judecată, depusă personal sau prin reprezentant, sosită prin poștă, curier, fax sau scanată și transmisă prin poștă electronică ori prin înscris în formă electronică, se înregistrează și primește dată certă prin aplicarea ștampilei de intrare.

nu ma pricep, dar cred ca da.

cereti intai de la anaf sa va dea banii inapoi, poate ii da de bunavoie :)
Multumesc mult! O zi buna!
acest răspuns util
TInand cont de situatia actuala, se pot depune si online documentele. Dar oricum, nu cred ca se va solutiona intr-un termen prea scurt. (adica sa nu sperati ca veti recupera in termen de 30 de zile).

Alte discuții în legătură

Contestatie sanctiune disciplinara trimisa prin mail la tribunal romanul11 romanul11 este valabila contestatia trimia prin mail la tribunal, impotriva unei sanctiuni disciplinare? cand e inregistreaza intr un dosar aceasta ... (vezi toată discuția)
Cerere de trimitere in judecata a angajatorului AlexandraAF AlexandraAF Buna ziua, vreau sa ma adresez instantei pentru dobandirea drepturilor salariale restante. conform legii inteleg ca trebuie sa ma adresez tribunalului ... (vezi toată discuția)
Doresc să contest o amendă, am formulat plângerea dar nu pot ajunge să o depun personal. o poate depune tatăl meu sau trebuie să merg eu? TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Doresc sa contest o amenda primita de catre Politia locala, am formulat plangerea insa nu pot ajunge sa o depun personal, fiind studenta. Este ... (vezi toată discuția)