Buna ziua! Ce sanse sunt sa obtin un ordin de restrictie si evacuarea sotului meu care este foarte recalcitrant si momentan locuieste impreuna cu amanta in casa noastra iar pe mine nu ma primeste in curte? Mentionez ca el a intentat divortul si adaug ca intre timp m-a batut si am depus plangere penala impotriva lui. De asemenea el mai detine o locuinta care este mostenire iar eu nu am unde locui. stau pe la rude. va multumesc anticipat.
Pe 15.10.2015 este primul termen. Martori ii am pe fiul meu si nora mea si am si inreg video si audio referitoare la momentul in care m-a batut, amenintari, injurii. Plus ca sotul a fost amendat(injurii) si avertizat de politie sa ma lase sa intru deoarece am dreptul sa locuiesc acolo. Da, imobilul este cumparat avand act de vanzare cumparare pe numele amandurora. Eu chiar nu am alt imobil si nu am unde locui iar el mai detine un imobil mostenire. Sunt sanse de castig in aceasta situatie?Mentionez ca am certif medico legal si am intentat proces penal care inca nu s-a judecat. Multumesc.