Am intentat divort sotului meu la care am atasat si un certificat medico-legal care arata ca am fost lovita de el si l-am reclamat ca are amanta la care sta, eu i-am scos niste bani de pe card de frica sa nu ii cheltuiasca cu amanta pt ca noi avem un copil de crescut si de aceea m-a batut dar banii sunt dati pe ratele de la banci . el zice ca isi va lua si el avocat ca sa ma distruga. va intreb daca in fata justitiei trebuie sa demonstram banii cheltuiti si cum se va proceda la partaj pt ca noi doi nu avem decat rate adica o locuinta luata cu credit bancar, mai avem si un credit de nevoi personale si o masina cumparata chash cu care se plimba el ca eu nu am carnet. El spune ca nu mai plateste nici o rata sa ma descurc singura cu bani care i-am scos de pe cardul lui si ca el traieste cu salariul lui dar nu aduce nimic la copil decat jucarii.
Aveti dreptul prezumtiv la 1/2 din toate bunurile obtinute pe timpul casatoriei. In baza certificatului medico-legal si a unor dovezi ca are o amanta aveti sanse mari de a divorta din culpa exclusiva a sotului.
Divort-partaj
lacrutza
Am 2 intrebari:
I.Este posibil ca in timpul divortului unul dintr-e soti sa ceara in instanta ca pana la finalizarea divortului celalalt sot sa nu ... (vezi toată discuția)