avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Incetare PFA traducator
Discuție deschisă în Traduceri

Incetare PFA traducator

buna ziua,
pentru incetare pfa traducator, in afara de incetarea acestuia la finante, mai presupune si alti pasi? de ex. incetarea contractelor cu clientii prin notificari, anuntarea vreunei comisii , minister?
mentionez ca intentionez sa pastrez autorizatia de traducator pentru a putea sa il redeschid altadata, la un alt sediu.
multumesc anticipat

Inca o clarificare va rog- se pot pratica in paralel profesia de traducator ca si pfa, si cea de psiholog- avand in paralel deci si un cabinet psihologie? mentionez ca am si un loc de munca cu norma intreaga. Permitea legea desfasurarea mai multor activitati independente?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2015
Laura Ciobeica, moderator

Alte discuții în legătură

Cabinet psihologie si pfa traducator - practicarea profesiilor in paralel emiliadin emiliadin buna ziua, as dorii sa stiu daca pot fi practicate in paralel 2 profesii-cabinet psihologie si pfa traducator, intrucat am mers la finanteca sa modific ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic live_maz live_maz cum poate fi infiintat si de ce aviza are nevoie sa functioneze un astfel de cabinet? va multumesc (vezi toată discuția)
Autorizatia de traducãtor expirã dacã nu devin pfa? justmyself justmyself Buna ziua, as vrea sa-mi obtin si eu autorizatia de traducator(fiind absolvent al Facultatii de Litere), dar nu vreau sa prfesez pentru moment, motiv pentru ... (vezi toată discuția)