avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cabinet psihologie si pfa traducator - practicarea ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cabinet psihologie si pfa traducator - practicarea profesiilor in paralel

buna ziua,
as dorii sa stiu daca pot fi practicate in paralel 2 profesii-cabinet psihologie si pfa traducator, intrucat am mers la finanteca sa modific sediul social pfa, si mi s-a comunicat ca este posibil sa nu le pot practica in paralel. Mentionez ca sunt angajata si cu contract de munca la angajator.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: emiliadin , utilizator 16:05, 11 Octombrie 2015
ma poate ajuta cineva cu un raspuns referitor la mai sus. doresc sa pastrez autorizatia si sa continui sa fiu traducator , si in acelasi timp sa imi deschid si cabinet psihologie, continuand si ca salariat.Este posibil aceasta?
multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare pfa traducator emiliadin emiliadin buna ziua, pentru incetare pfa traducator, in afara de incetarea acestuia la finante, mai presupune si alti pasi? de ex. incetarea contractelor cu clientii ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic live_maz live_maz cum poate fi infiintat si de ce aviza are nevoie sa functioneze un astfel de cabinet? va multumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu o nelămurire și sper ca aici să primesc ... Raluca.13 Raluca.13 Bună ziua! Am și eu o nelămurire și sper ca aici să primesc răspuns. Sunt pensionată pe caz de boală, grad 1 și am o indemnizație de handicap grad 2. ... (vezi toată discuția)