avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Am și eu o nelămurire și sper ca aici ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Am și eu o nelămurire și sper ca aici să primesc ...

Bună ziua! Am și eu o nelămurire și sper ca aici să primesc răspuns. Sunt pensionată pe caz de boală, grad 1 și am o indemnizație de handicap grad 2. Am terminat facultatea de psihologie și aș dori să știu dacă îmi pot deschide PFA - cabinet individual de psihologie și îmi pot păstra și pensia. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 9 Ianuarie 2024
NORME din 7 noiembrie 2021 privind atestarea profesională a psihologilor cu drept de liberă practică
[ link extern ]

HOTĂRÂRE nr. 1 din 10 martie 2006 privind constituirea, declararea, înregistrarea și funcționarea cabinetelor individuale, cabinetelor asociate, societăților civile profesionale de psihologie, precum și exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică în sectorul public sau privat, în regim salarial
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Există posibilitatea să deschid un cabinet de psihologie individuală ... ellinitta ellinitta Există posibilitatea să deschid un cabinet de psihologie individuală în cadrul/ca structură a unui ONG, dacă statutul ONG-ului permite prestarea de ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologie - obligatoriu patrimoniu la infiintare? psih psih La infiintrea unui cabinet psihologic este obligatorie existenta unui patrimoniu initial/ capital social? (vezi toată discuția)
Profesii liberale leilaleila leilaleila Buna ziua! Am o intrebare catre dvs referitor la o angajare cu contract de munca si anume: un cabinet individual de psihologie, forma de organizare profesii ... (vezi toată discuția)