avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Există posibilitatea să deschid un cabinet de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Există posibilitatea să deschid un cabinet de psihologie individuală ...

Există posibilitatea să deschid un cabinet de psihologie individuală în cadrul/ca structură a unui ONG, dacă statutul ONG-ului permite prestarea de servicii psihologice? În caz că da, ONG-ul ar trebui să înainteze solicitare către Colegiul Psihologilor pentru înființarea unei astfel de structuri? Cunoaște cineva care sunt procedurile, pașii? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:22, 16 Ianuarie 2024
1. Pentru exercitarea profesiei, psihologii cu drept de liberă practică pot înființa, la alegere, potrivit legii, cabinete individuale, cabinete asociate, societăți civile profesionale sau își pot desfășura activitatea în temeiul unor contracte de muncă, potrivit legii.

2. NORME METODOLOGICE din 14 iulie 2005
de aplicare a Legii nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înființarea, organizarea și funcționarea Colegiului Psihologilor din România
[ link extern ]

3. HOTĂRÂRE nr. 1 din 10 martie 2006
privind constituirea, declararea, înregistrarea și funcționarea cabinetelor individuale, cabinetelor asociate, societăților civile profesionale de psihologie, precum și exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică în sectorul public sau privat, în regim salarial
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesii liberale leilaleila leilaleila Buna ziua! Am o intrebare catre dvs referitor la o angajare cu contract de munca si anume: un cabinet individual de psihologie, forma de organizare profesii ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet psihologic cci1967 cci1967 pot deschide un cabinet psihologic intr-un apartament cu trei camere care este al meu,cum trebuie sa procedez ,ce acte imi sunt necesare ,cat costa si cat ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre profesie liberala si pfa StanciuL StanciuL Buna ziua, sunt psiholog autonom cu drept de libera practica si doresc sa stiu care este diferenta intre profesia liberala (asa cum este profesia de psiholog) ... (vezi toată discuția)